Retningslinjer For Personvern

Vi er klare til å løse dine bemanningsproblemer!

1. Innledning:

1.1. Globus Bemanning Den private aksjeselskap, selskaps kode 304924969, kontor adresse: Vytauto pr. 3-55, Kaunas, Litauen (heretter Selskapet eller Globus Bemanning Den private aksjeselskap), leverer personellvalg og midlertidige ansettelsestjenester i Litauen og andre europeiske land. Med forbehold om lovlig regulering, Vi har utarbeidet en retningslinjer for personvern for selskapets nettstedą, som angir prinsipper og prosedyrer for behandling av personopplysninger, som Globus Bemanning Den private aksjeselskap, som en sjef, samler inn og behandler dine personopplysninger for deg gjennom nettstedet som drives av Globus Bemanning Den private aksjeselskap.

Behandlingen av den registreredes data styres av denne personvernregelen, Lov om juridisk beskyttelse av personopplysninger i Republikken Litauen, Generell databeskyttelsesforordning 2016/679 og andre lovgivning, lokale lover og regler for selskapet, som styrer innsamling og behandling av slike data

1.2. Hva er personopplysninger: Personopplysninger – all informasjon knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person (datasubjekt); en identifiserbar fysisk person er en som kan identifiseres, direkte eller indirekte, først og fremst etter identifikator, som navn og etternavn, personnummer, stedsinformasjon og internettidentifikatoren eller i følge en eller flere av den personen fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller tegn på sosial identitet.

2. Grunnlag for behandling av personopplysninger:

2.1. Ditt samtykke til behandling av personopplysninger innhentet gjennom bruk av dette nettstedet blir gitt av deg når du besøker dette nettstedet.

2.2. Personopplysninger må behandles for å kunne vurdere den enkeltes ansettbarhet. For den enkeltes innlevering av forespørsel og støttedokumenter (Curriculum Vitae (CV) motivasjons brev osv.)vi anser at dette er oppfyller forespørselen om databehandling før du inngår en kontrakt med selskapet.

3. Hvilke data vi samler inn og administrerer om besøkende på nettstedet og personer som søker tilgang til våre tjenester for ansettelse:

3.1. Personens navn og etternavn.

3.2. Telefonnummer og e-postadresse.

3.3. Personopplysninger som er anngit i Curriculum Vitae (CV) og-eller i et motivasjons brev og er levert av kandidaten for rekrutteringsformål, (Personens navn og etternavn, fødselsdato, telefonnummer, e-post adresse, fotografier, anbefalinger, andre personopplysninger som du gir på eget initiativ og som kan identifisere deg) ved å sende dem via e-post eller ved å fylle ut CVen på selskapets hjemmeside.

3.4. Personopplysninger levert av den potensielle bruker av arbeidsformidlingstjenester av vikarer (Personens navn og etternavn, fødselsdato, telefonnummer, e-post adresse, andre personopplysninger som du gir på eget initiativ og som kan identifisere deg).

3.5. Informasjon om din bruk av nettstedet. Vi bruker informasjonskapsler for å samle inn disse dataene og for å hjelpe oss med å gi deg en bedre opplevelse som gjør at vi kan tilby bedre og tilpassede tjenester for deg. Dette er statistisk informasjon. Informasjonen vi samler inn via informasjonskapsler, lar oss ikke identifisere en spesifikk person.

3.6. Annen informasjon du kan gi oss, for eksempel ved å delta i undersøkelser eller ved å fylle ut spørreskjemaet på nettstedene våre.

3.7. Vi behandler eller samler ikke inn personopplysninger, hvis der innsendt av en person under 16 år. Enhver person under 16 år som søker å bruke tjenester som er levert av selskapet, må sende inn før innsending av personopplysninger en skriftlig samtykke fra innehaveren av foreldreansvaret og sende den inn før innsending av personopplysninger.

4. Måtene som dine data blir samlet på:

4.1. Ved å fylle ut skjemaer på nettstedet.

4.2. Ved å gi oss din CV og / eller motivasjonsbrev via e-post.

4.3. Etter å ha kontaktet oss via kontakttelefonen og / eller via e-post som er oppgitt på nettstedet.

4.4. Etter å ha kontaktet deg via telefon og / eller via e-post basert på kontaktinformasjonen som du oppga.

4.5. Ved hjelp av informasjonskapsler;

5. Til hvilke formål behandler vi dataene dine:

5.1. For å gi deg de riktige tjenestene, for å finne jobben som passer dine behov og kompetanse.

5.2. For å kontakte deg.

5.3. For å vurdere din kompetanse for den aktuelle jobben.

5.4. Å gi brukeren den aktuelle tjenesten for ansettelse av midlertidige arbider – velg kandidater som er i stand til å utføre oppgavene som er tildelt dem.

5.5. For formål med kandidatdatabasen. Etter å ha sendt inn dataene dine om sysselsettingsmuligheter og ved utløpet av valgperioden for den aktuelle stillingen og uten å bli tilbudt et passende silling, vi behandler dataene dine med tanke på å tilby fremtidige jobbtilbud, som tilfredsstiller behovene til både deg og dine kunder.

5.6. For å måle selskapets nettsidetrafikk/statistisk informasjon. Resultatet av slike data er ikke personopplysninger, men aggregerte personopplysninger, og brukes ikke i vedtak av tiltak eller avgjørelser angående den enkelte person.

6. Dine rettigheter som data subjekt:

6.1. Vite om det hvordan dataene dine blir behandlet.

6.2. Innsynsrett til dataene dine og databehandlingsordninger.

6.3. Be om rettelse av dine personopplysninger eller suspendere behandlingen av visse personopplysninger bortsett fra datalagring, behandling av personopplysninger, når data behandles i strid med personvernreglene og andre lover.

6.4. Retten til å innvende mot at personopplysninger behandles for direkte markedsføringsformål;

6.5. Trekk tilbake samtykke til databehandling.

6.6. Insisterer på ødeleggelse av dine personopplysninger behandlet av selskapet.

6.7. Rett til å klage på behandlingen av personopplysninger som du anser for å være upassende.

6.8. Å kreve innlevering av dine personlige data, som er innhentet og behandlet med ditt samtykke og på andre grunner.

6.9. Krev en suspensjon av behandlingen av dine personopplysninger (unntatt datalagring).

6.10. Rett til å innvende mot behandling av personopplysninger for direkte markedsføringsformål, inkludert profilering.

7. Overføring av personopplysninger og konfidensialitet
:

7.1. Selskapet forplikter seg til å ikke overføre personopplysninger til andre enn de som er nødvendige for riktig utførelse av tjenestene eller bruke personopplysninger til andre formål enn de som de ble gitt og samlet inn for.

7.2. Selskapet kan overføre personopplysninger til selskaper som tilhører konsernet og andre selskaper som hjelper selskapet med sin virksomhet (partnere og kunder som leter etter ansatte). Vi krever at personer som dine personlige data blir overført til, behandler deres personopplysninger i samsvar med gjeldende lov og i samsvar med selskapets instruksjoner, gjeldende avtaler.

7.3. Selskapet forbeholder seg retten til å levere behandlede data om den registrerte på juridisk grunnlag, når det er lovpålagt av offentlige myndigheter og tjenestemenn.

7.4. Selskapet kan overføre dataene til advokater, som har blitt brukt til å løse en tvist mellom partene.

7.5. Selskapet kan overføre dataene til datakontrollere.

8. Oppbevaringsperiode for personopplysninger:

8.1. Personopplysninger oppbevares ikke lenger enn det som er nødvendig for de formålene som personopplysningene blir behandlet for, eller er enten gitt av loven, hvis de er innstilt et lengre datalagringsperiode.

8.2. Dine data som er innhentet med det formål Kandidatdatabasen vil bli lagret i 2 år fra datoen for mottakelse av den aktuelle forespørselen.

9. Eksterne nettsteder:

9.1. Tredjeparts kampanjekoblinger til deres nettsteder og tjenester kan vises på selskapets nettsted, som datakontrolleren ikke har kontroll for. Vær oppmerksom på at selskapet ikke er ansvarlig for dataene som samles inn av tredjepart, deres sikkerhet og personvern. Vi anbefaler at du leser personvernreglene til tredjeparts nettsteder.

10. Informasjonskapsler:

10.1.Informasjonskapsler er filer som lagrer informasjon på datamaskinens harddisk eller søkeprogramet. Informasjonskapsler kan tillate nettsteder å lagre handlingene og preferansene dine i noen tid (f.eks. navn), og du trenger ikke å legge dem inn igjen hver gang du besøker nettstedet.

10.2. Selskapet bruker informasjonskapsler for å forbedre driften av nettstedet og for å motta statistikk over nettstedstrafikk (se avsnitt 5.6 i personvernreglene).

11. Endre og revidere personvernreglene:

11.1. Selskapet gjennomgår periodisk personvernreglene på nettstedet for å sikre at det overholder lovene som regulerer beskyttelsen av personopplysninger, for å maksimere beskyttelsen av dine personopplysninger og for å beskytte dine rettigheter.

11.2. Selskapet vil informere besøkende om oppdateringer ved å sende inn en ny versjon av personvernreglene på nettstedet.

11.3. Hvis noen bestemmelse i denne personvernregelen blir ugyldig eller ikke kan brukes, denne bestemmelsen påvirker ikke gyldigheten eller lovligheten av resterende bestemmelser i denne personvernpolitikken.

11.4. Personvern Dato: 13 august 2019

12. Spørsmål om nettstedets personvernregler:

12.1. Vi setter pris på samarbeidet mellom selskapet og deg, så vi tror at alle problemer kan løses velvillig, med samarbeid mellom partene, så kontakt oss umiddelbart hvis du har spørsmål.

12.2. Spørsmål, meldinger, som er relatert til nettstedets personvernregler og behandling av personopplysninger, kan du oppgi via e-post juristdepartment@globusbemanning.com eller info@globusbemanning.com, eller ankommer selskapets hovedkontor på: Vytauto pr. 3-55, Kaunas, Litauen.

12.3. Uavklart problem som oppstår velvillig og hvis du mener at selskapet har krenket dine rettigheter som registrert, har du rett til å klage til tilsynsmyndigheten-Statlig personverninspeksjon.

HOVEDKONTOR

Org nr: 915 041 833MVA
Nedre Strandgate 41, 4005 Stavanger, Norway
„Globus Bemanning“ AS

Hjelpsomme linker