Det er kun én faktura for tjenestene – det sparer på kostnadene og tiden og gir virksomheten din fleksibel arbeidskraft.

Globus Bemanning legger stor vekt på å bygge sterke og varige samarbeid med våre forretningspartnere. Vi respekterer våre kunder, partnere og ansatte så vel som lovene og reglene i landet hvor vi jobber.

Med 15 års erfaring med å tilby leie av ansatte i Danmark, Sverige og Norge, utvider vi oss nå mot Europa.

+40

Arbeidsgivere vi samarbeider med

+500

Ansatte ansatte

16 år

Bedriftserfaring

LANDBRUKSNÆRINGEN

Vi tilbyr erfarne pakkere og plukkere for å jobbe i drivhus og på gårder. Grønnsaker, frukt, sopp, plantebruk – samling, pakking, sortering, drivhusarbeid og andre tjenester.

MATVAREINDUSTRIEN

Vi tilbyr erfarne konditorer og kokker så vel som ansatte for å jobbe med fisk, kjøtt, grønnsaksprodukter, bakverk og andre matvarer.

METALL, TRE OG PLASTINDUSTRI

I samsvar med kundens behov tilbyr vi kvalifiserte tømrere, sveisere og andre eksperter til arbeid innen sveising, montering, treforedling og andre områder. Vi tilbyr også produksjonsstøttende personale og håndverkere.

ANLEGGSBRANSJEN

Fagfolk innen interiør og utvendig ferdigstillelse – snekkere, flisleggere, taktekkere og andre erfarne byggefolk. Vi velger de ansatte med den beste kompetansen innenfor det aktuelle fagområdet.

SERVICENÆRINGEN

Personale til lager, transport og logistikk.

TRANSPORTNÆRINGEN

Sjåfører, lastebilførere og maskinoperatører.

PERSONALSØK:

  • Innhenting av ansatte som oppfyller dine behov og kriterier.
  • Organisering av reise til destinasjonslandet.
  • Rekruttering.
  • Lønn og utbetalinger.
  • Innkvartering.
  • Transport til prosjektstedet og tilbake.